Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου συμμετέχει στις εκλογές αυτές στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 2020 – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Λερογιάννη

Απόψεις Δελτία τύπου

Αγαπητοί Συμπολίτες

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Καρπενησίου είναι μια δημοτική παράταξη- κίνηση που για περισσότερα από 20 χρόνια συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του δήμου Καρπενησίου και για 4 τετραετίες είχε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, αρθρώνοντας πιστεύουμε διαφορετικό λόγο και κάνοντας αντιπολίτευση στις εκλεγμένες δημοτικές αρχές για καλό των δημοτών και όχι συμμετέχοντας σε στείρες αντιπαραθέσεις.

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και μετά από παραινέσεις πολλών συμπολιτών μας από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές αυτές στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 2020 – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Λερογιάννη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Καρπενησίου   τον Γιώργο Λαθύρη, τον Ντίνο Μπομποτσιάρη και τον Σπύρο Μπουλάκο.

Λόγω, σοβαρού προσωπικού προβλήματος, η ανακοινωθείσα αρχικά υποψηφιότητα του Θανάση Καραγιαννόπουλου, αποσύρθηκε.

Η διαδρομή των πολλών χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης και των χωριών μας, οι θέσεις και προτάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ότι δεν εξαργυρώσαμε την πορεία μας για μια «θεσούλα», είναι τα εχέγγυα, ότι ψηφίζοντας τους συμβούλους της κίνησής μας θα ακούγεται και πάλι η φωνή της λογικής, της σύνθεσης, της προοδευτικότητας στο Δήμο Καρπενησίου. Οι σωτήρες, από όπου και αν προέρχονται, δεν μας σώζουν, αν οι πολίτες δεν ενεργοποιηθούν. Η πόλη και τα χωριά αιμορραγούν πληθυσμιακά, οι θέσεις κατανέμονται ανάλογα με τις ψήφους που υποτίθεται ότι διαθέτουν οι «μεταγραφές», οι πολίτες και οι επαγγελματίες στενάζουν.

Αγαπητοί Συμπολίτες

Αν θεωρείτε, ότι η φωνή μας είναι απαραίτητη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο όπως μας διαβεβαιώνατε, στηρίξτε με την ψήφο σας τους υποψηφίους Δημ. Συμβούλους  Γιώργο Λαθύρη, Ντίνο Μπομποτσιάρη  και  Σπύρο Μπουλάκο του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ 2020 – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» του Δημήτρη Λερογιάννη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *